само шенкелите попринцип, но и цял мост ме устройва
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая и аз с 33
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениена мен идеята ми е за кола-донор,а тази залената беше едно към едно с моита.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеизпускателен колектор,радиатор,врати(зелени по възможност),предни седалки и др. дреболииAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеза газов хладилник да разбирам че е има климатик и газова наредба.
Хладилник идва от това, че е цвят хладилник - бял. Климатик и АБС няма. И халогени няма.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеколектор и врати намерени,намерих радиатор нов турски за 105лв някои има ли наблюдение върху тях.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Днес се прибирам и както си карам без да я форсам,мотора почна да хлопа на желязо,почнаха да лопат ауспусите,загуби мощност,подкара на 2ли на 3ли цилиндъра незнам ............и угасна.Ха познаите от 3 пъти какво стана.
След няколко опита колата запали на почти 4 цилиндъра но с средно силно силно чукане от към моторния отсек.При първи оглед за 2 минути в гаража чукането се чува от картера или съединителя,направо ме е страх да я отворя.Но колата пали добре и върви почти нормално,поне така ми се струва.
Даите моля някакви мнения за какво иде на въпрос,дали си отидоха лагерите.Last edited by morrty; d.m.y г., 19:50.
Comment
-
Започвам с най-лесното.
Сваляш картерчето на съединителя и с щангата го разклати, да видиш маховика как е.
После се насочваш към картера.
Свали го и прегледай там нещата как са.
Може нещо да се е охлабило.
Ако и там нещата са в ред, на ред е: мАторо на двОро и основен преглед.
Не казваш в каква честота е хлопането.
Ако до тука не си го открил и е по-малка от тая на мотора, май-вероятно ти е прескочил зъб на ангренажа и чука някой клапан.
На 90% си за сваляне на двигателя!
Кофти, ама това е!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment